Additional information
Type of product | Durum wheat semolina pasta, obtained from durum wheat grown with the "biodynamic farming method" in accordance with Demeter production standards; |
---|---|
Ingredients | Durum wheat semolina from organic and biodynamic agriculture and addition of water; |
Methods of conservation and cooking | Si consiglia per una buona durata del prodotto e per preservarne la fragranza e le caratteristiche organolettiche, di conservarlo in luogo fresco ed asciutto, a temperatura ambiente, al riparo dai raggi solari, non in frigorifero ed evitando di esporlo all’umidità. |
Average nutritional values per 100 g of product | Nutritional value 352 Kcal - 1483 KJ - Protein 12.0 g. - Carbohydrates 72.5 g. - Fats 1.4 g. - Dietary fiber 3.0 g. - Sodium 0.003 g; |
Format | Busiate, Caserecce, Tagliatelle, Spaghetti Chitarra, Fusilli, Gnocchetti and Penne Rigate; |
Packs | from g. 500; |
Allergens | Gluten. |